Gennady Kurushin on graafinen ja web-suunnittelija sekä valokuvaaja, joka omaa laajan kokemuksen designista ja digitaalisesta markkinoinnista. Valokuvaajana Gennady on palkittu monissa kilpailuissa.
Gennady pitää haastavista tehtävistä ja nauttii työskentelystä sekä kaupallisten että voittoa tavoittelemattomien organisaatioiden kanssa, pyrkien rakentamaan pitkäkestoisen suhteen asiakkaisiin. Jo useat suomalaiset yritykset luottavat Gennadyn ammattitaitoon.
Hän tarjoaa laajan kirjon design palveluita ja voi auttaa rakentamaan menestyvän brändistrategian. Gennady on erittäin kykenevä luomaan näyttävää visuaalista sisältöä ja nettisivuja, jotka parantavat tietoisuutta brändistä ja ohjaavat yrityksen sanoman kohdeyleisölle. 
Palvelut
1. Graafinen suunnittelu:
brändäys, identiteetin ja logon suunnittelu, esitteet ja lehtiset, aikakauslehtien mainonta, rullat ja näyttelyosastot, tuotemerkit ja pakkaukset, tarrat ja myynninedistämistuotteet, jne.
2. Verkkosivujen suunnittelu ja ylläpito:
moderni ja nopea verkkosivusto WordPress-alustalle, SEO-optimointi, sosiaalisen median integrointi, tekninen tuki ja koulutus, verkkosivuston uudelleensuunnittelu, tietoturvan parantaminen, kuvakkeet, bannerit ja vektorigrafiikka.
3. Valokuvaus- ja videotuotanto:
ammattimainen tuote- ja tapahtumakuvaus, sisä- ja ulkokuvaus, videoiden tuotanto kaupallisiin, opetus-, yritys- ja viihdetarkoituksiin.
4. Digitaalinen markkinointi ja analytiikka:
digitaalisen markkinointistrategian luominen, sosiaalisen median läsnäolon lisääminen ja sähköpostimarkkinointikampanjoiden käynnistäminen, Google Analyticsin integrointi ja verkkosivujen tehokkuuden analysointi, Google AdWords -kampanjat, jne.
Etsitkö tekijää näyttäville mainoksille? Tarvitsetko modernin, responsiivisen nettisivuston tuotteidesi esittelylle? Tarvitsetko apua uuden bisneksen brändäyksessä?
Back to Top